Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Projectreferentie - Accent Namen

Referentie: Accent Namen

Van idee...

We kregen initieel mee dat het geheel ‘een beleving’ moest zijn en dat het pand diende opgedeeld te worden in drie delen: een standaardkantoor, een plaats voor de large accounts en tenslotte een ruimte voor ABS opleidingen. We stelden een moodboard op om onze ideeën samen te brengen voor dit project. 

Moodboard: Accent Namen

Tot render...

Voor dit ABS opleidingsgedeelte werd gekozen voor het thema Down the Rabbit Hole, vernoemd naar de titel van het eerste hoofdstuk van de roman Alice in Wonderland. Deze verwijzing komt voort uit het idee dat nieuwe medewerkers op hun eerste werkdag als het ware ondergedompeld worden in het Accent wereldje, net zoals Alice ook in een totaal andere wereld terechtkwam nadat ze in het konijnenhol gevallen was. Een boeiend thema dus om mee aan de slag te gaan! We zochten naar de perfecte balans tussen een functioneel gebruik en een frisse en kleurrijke vormgeving. Bovendien hielden we het naast efficiënt ook speels, want leren is fun! We maakten veelvuldig gebruik van bloementapijten, wilde bloemenvelden, planten, groene tinten en optische illusies om er een esthetisch mooi geheel van te maken.

Referentie: Accent Namen
Accent Namen

Tot realiteit...

We konden de mogelijkheden van onze zitsta tafels hier goed benutten voor een maximale flexibiliteit. Ook het modulaire tafelsysteem van de Mahia Bench van Famo bleek in deze werkruimte bijzonder geschikt te zijn. Vergaderstoelen op wieltjes werden gebruikt in verschillende kleurtjes en ook de frisse stoelen Catifa van Arper pasten perfect binnen het kleurrijke plaatje van Accent. Verder integreerden we ook de polyvalente stapelbare en minimalistische Soft Edge stoelen van Hay, ontworpen door Iskos Berlin. Het leek ons ideaal om ook een gezellige kuipstoel hier te gebruiken. Verder zorgt de speelse en moderne geluiddempende phonebooth van Mikomax voor de nodige privacy. De Dots Wood kapstokken van Muuto, ontworpen door Lars Tornǿe, lijken wel een sterrenhemel boven één van onze speelse modulaire kastensystemene . De Dots zijn dan ook ideaal om zelf een patroon op de wand te creëren. Een gezellige en losse sfeer werd tenslotte ook gecreëerd met de fantastische ronde Bistrot tafeltjes van Pedrali.