ERGO-ADVICE

Ergo-Advice wil de oorzaak van de klachten aanpakken door gericht advies en workshops te geven en door de werkplek ergonomisch in te richten. Een ruim assortiment producten van gerenommeerde leveranciers maakt het mogelijk om voor elk probleem de juiste oplossing voor te stellen.

Dankzij zijn jarenlange praktijkervaring, biedt kinesist Bert Claerhout samen met ergotherapeut Emily Delva gespecialiseerd advies en ondersteuning inzake ergonomie op de werkplek. Ze waken erover dat de werkomgeving van mensen zo goed mogelijk aangepast wordt aan hun specifieke noden, zodat ze hun taken op een veilige, gezonde, efficiënte en comfortabele manier kunnen uitvoeren.

Bert Claerhout behaalde een master kinesitherapie aan de UGent en volgde een bijkomende opleiding tot adviseur ergonomie aan de Prevent Academy. Na veel ervaring in een eigen kinepraktijk en als vrijwilliger bij Club Brugge, is hij al jaren bezig met Ergo-Advice.

Emily Delva studeerde ergotherapie aan de Arteveldehogeschool in Gent en kwam recent het team vervoegen. Daar waar een kinesist zich focust op revalidatie en het zoeken naar oorzaken van letsels en de preventie ervan, ligt de focus van een ergotherapeut op therapie voor fijne motorische handelingen. (Werk)situaties worden grondig geanalyseerd en hulpmiddelen die kunnen bijdragen aan de verbetering van comfort of gemak worden aangereikt.

Ergonomische accessoires
Ergonomische accessoires
Ergonomische accessoires

Ergonomische topics uit onze blog

Het duurzame kantoor

Het duurzame kantoor

Buro International streeft naar het creëren van duurzame werkomgevingen die niet alleen het milieu ontzien, maar ook het welzijn en de productiviteit van werknemers bevorderen. Door duurzame producten aan te...

Lees meer
Vergaderen anno 2024: Het evoluerende landschap van samenwerking

Vergaderen anno 2024: Het evoluerende landschap van samenwerking

In de dynamische wereld van moderne kantooromgevingen is vergaderen niet langer beperkt tot een standaardzaal met een tafel en stoelen. Met de opkomst van diverse werkstijlen en technologische vooruitgang zijn...

Lees meer