Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van topdesigner Julien Renault - Buro International

Julien Renault

Designer

Julien Renault

Julien Renault, een getalenteerde Franse ontwerper, heeft zijn stempel gedrukt op de wereld van industrieel design met een unieke benadering die geworteld is in zijn diverse educatieve achtergrond en diepgaande waardering voor de essentie van design. Zijn reis begon aan de ESAD Design & Art School in Reims, Frankrijk, waar hij de fundamenten van industrieel design verkende. Vervolgens zette hij zijn opleiding voort aan ECAL in Zwitserland, waar hij zijn vaardigheden verfijnde en de kunst ontdekte van het verenigen van objectieve en rationele methoden met artistieke vrijheid.

Het resultaat van deze unieke educatieve achtergrond is een ontwerper die een perfecte balans vindt tussen functionaliteit en esthetiek. Renaults stijl wordt gekenmerkt door zijn diepe waardering voor de basisprincipes van design, het gebruik van natuurlijke kleuren en de keuze voor fundamentele materialen. Hij heeft een bijzondere gave om de schoonheid van de kleinste details te begrijpen en deze te verenigen in een samenhangend geheel. In zijn ontwerpen zie je de zorgvuldige afweging tussen de praktische aspecten van design en de emotionele impact van esthetiek.

Tegenwoordig is Julien Renault gevestigd in Brussel, waar hij zijn ontwerptalent inzet voor internationale merken. Zijn werk heeft een wereldwijd publiek veroverd, en zijn ontwerpen vinden hun weg naar zowel particuliere woningen als commerciële ruimtes. Zijn meubelstukken en objecten zijn een viering van tijdloze elegantie en vakmanschap, en ze stralen een gevoel van harmonie en verfijning uit.