Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van Narbutas - Buro International

Narbutas
Narbutas

Narbutas

Het bedrijf werd opgericht in 1991 met een simpel idee: een computertafel. Wat begon als een klein familiebedrijf is uitgegroeid tot een internationaal erkend merk in de meubelindustrie.

Over Narbutas

NARBUTAS is een toonaangevend meubelmerk dat zijn oorsprong vindt in Litouwen. Het bedrijf werd opgericht in 1991 door Petras Narbutas met een simpel idee: een computertafel. Wat begon als een klein familiebedrijf is uitgegroeid tot een internationaal erkend merk in de meubelindustrie. Met zijn sterke toewijding aan kwaliteit en design heeft NARBUTAS een stevige positie veroverd op de Europese markt.

Innovatie en creativiteit

Een belangrijk kenmerk van NARBUTAS is zijn constante focus op innovatie en creativiteit. Het merk staat bekend om zijn unieke en eigentijdse ontwerpen die inspelen op de behoeften van professionals in verschillende sectoren. Van kantoren en werkplekken tot openbare ruimtes en hotels, NARBUTAS creëert meubels die een perfecte balans bieden tussen esthetiek en functionaliteit.

Europees vakmanschap en kwaliteit

Het meubilair van NARBUTAS wordt vervaardigd met behulp van Europees vakmanschap en hoogwaardige materialen. Het merk werkt samen met getalenteerde ontwerpers en gebruikt geavanceerde productietechnieken om meubels van uitstekende kwaliteit te leveren. De nadruk op duurzaamheid en vakmanschap resulteert in meubelstukken die een lange levensduur hebben en bestand zijn tegen intensief gebruik. 

Flexibiliteit en Personalisatie

Een belangrijk voordeel van NARBUTAS is de flexibiliteit en personalisatie die het merk biedt. Klanten hebben de mogelijkheid om hun meubels aan te passen aan hun specifieke wensen en behoeften. Van materialen en afwerkingen tot kleuren en maten, NARBUTAS streeft ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die perfect passen bij elke ruimte en stijl.  

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

NARBUTAS hecht veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het merk zet zich in voor duurzame productiepraktijken en houdt rekening met milieueffecten. Door te investeren in energie-efficiënte productieprocessen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen, draagt NARBUTAS bij aan een groenere toekomst.