Showroom Tielt open deze zomer. Showroom Burocomfort Sint-Niklaas gesloten van 22 juli tem 2 augustus. Magazijnverkoop weekend 31 augustus & 1 september.

Collectie van topdesigner Herman Miller - Buro International

Herman Miller

Designer

Herman Miller

Herman Miller is een invloedrijk Amerikaans meubelbedrijf dat een rijke geschiedenis heeft in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige meubels. Hoewel Herman Miller geen individuele ontwerper is, heeft het bedrijf samengewerkt met enkele van de meest gerenommeerde ontwerpers en architecten ter wereld om iconische meubelstukken te creëren. De naam Herman Miller staat synoniem voor innovatie, kwaliteit en vakmanschap in de wereld van meubelontwerp.

Een van de meest opmerkelijke samenwerkingen van Herman Miller was met het beroemde ontwerpersduo Charles en Ray Eames. Samen produceerden ze enkele van de meest iconische meubelstukken van de 20e eeuw, waaronder de Eames Lounge Chair en de Eames Molded Plastic Chairs. Deze ontwerpen worden nog steeds gewaardeerd om hun tijdloze esthetiek en functionaliteit.

Herman Miller heeft ook samengewerkt met andere invloedrijke ontwerpers, zoals Isamu Noguchi, die de Noguchi Coffee Table creëerde, en George Nelson, wiens ontwerpen voor verlichting en kasten nog steeds zeer gewild zijn. Het bedrijf heeft altijd gestreefd naar innovatie in materialen en productieprocessen, wat heeft geleid tot duurzame en ergonomische meubelstukken die de tand des tijds hebben doorstaan.

In de loop der jaren heeft Herman Miller niet alleen meubels ontworpen, maar ook kantooromgevingen getransformeerd. Het bedrijf heeft zich gericht op het creëren van functionele en inspirerende werkruimtes, waarbij de nadruk ligt op ergonomie en het welzijn van werknemers. Dit heeft geleid tot het ontstaan van kantoorinrichtingsconcepten zoals het Action Office-systeem, dat later evolueerde naar de moderne kantoortuin. Herman Miller blijft een belangrijke speler in de wereld van meubelontwerp en blijft de normen stellen voor innovatie en duurzaamheid in de branche.