6 mei 2019
Buro International neemt Burocomfort over
Buro International NV neemt Burocomfort NV uit Sint Niklaas over

Buro International NV, specialist in kantoorinrichting met professionele kantoormeubelen uit het West Vlaamse Tielt,  neemt Burocomfort uit Sint Niklaas over. Naast de hoofdzetel in Tielt, een vestiging in Maldegem (Meetjesland) krijgt Buro International met de overname nu ook een toonzaal en aanspreekpunt voor haar cliënteel in Sint Niklaas en omstreken.

Burocomfort      Interiors that make SENZ
Burocomfort is reeds vele jaren een gevestigde waarde in kantoorinrichting in Sint-Niklaas. Ieder kantoorproject wordt hier benaderd met de eigen SENZ methodologie: het kantoor als totale beleving met aandacht voor de gebruiker ( ergonomie, akoestiek en licht, esthetiek en kleur) in harmonie met de specifieke werkomgeving (op kantoor en thuis).
Met de persoonlijke opvolging, jarenlange ervaring en de specifieke SENZ benadering met collecties van topfabrikanten wordt elk kantoorproject een “meer van dat” ervaring .
Een perfecte match dus met Buro International dat naast de eigen totaaloplossingen voor kantoor, het ergonomisch ZITSTA concept, magazijn en werkplaatsinrichting Mondial, met SENZ een nieuwe dimensie toevoegt aan kantoorprojecten.
De overname werd recent afgerond met behoud van de structuur, het team  en de eigenheid van de vestiging Burocomfort.

Miek Weyme verkocht Burocomfort recent aan Jeroen Van Den Bossche & Sylvie Naessens (hier niet op de foto), resp. CEO en COO van Buro International. Patrick Christiaens (links op de foto) is de zaakvoerder van Burocomfort in opvolging van Miek Weyme.
Buro International neemt Burocomfort over